Last tijdens het spelen? Wij kunnen u helpen! Met zowel kleine als grote aanpassingen is er bijna altijd een oplossing te vinden voor uw ergonomische problemen.

Houding
Een belangrijk onderdeel bij het bespelen van een instrument is uw houding. Er zijn inmiddels vele producten op de markt gebracht om het spelen zo aangenaam mogelijk te maken. Denk hierbij aan harnassen, vinger- en duimsteunen, beensteunen etc. In onze winkel hebben wij een geselecteerd assortiment van de producten waar wij zelf achter staan. U bent bij ons altijd welkom voor vrijblijvend advies.

   

 

Instrument aanpassingen
Soms biedt een instrument aanpassing uitkomst om het spelen voor u zo aangenaam mogelijk te maken. Indien gewenst werken wij hierbij graag samen met uw fysiotherapeut, manueel therapeut of andere ergonomische specialist. Soms gaat het om bijvoorbeeld een simpel vingersteuntje of het lichter zetten van de kleppen van uw instrument. Maar ook grotere aanpassingen zoals kleppen verlengen, nieuwe kleppen maken of nieuwe steunen maken kunnen oplossing bieden. Ook hiervoor bent u van harte welkom voor vrijblijvend advies.